Repeteren in Gent: jouw mening telt!

Waar repeteer je, hoe vaak, hoeveel betaal je, welke voorzieningen zijn er in je huidige ruimte? En ook: hoe ziet jouw ideale repetitieruimte eruit? Daar willen we met jouw hulp zicht op krijgen.

Dat het voor muzikanten vreemde en moeilijke tijden zijn hoeft geen betoog. Toch wil de muzieksector in Gent vooral hoopvol naar de (nabije) toekomst kijken waarin er ongetwijfeld meer dan ooit muziek beleefd en gespeeld zal worden.

Geen (live) muziek zonder repetities en daarom hebben de Gentse repetitieruimtes, het Gents Kunstenoverleg, muziekclub Democrazy en VI.BE de handen in elkaar geslagen om een zicht te krijgen op hoe en waar er in Gent gerepeteerd wordt.

Aan de hand van een grootse enquête gericht aan alle muzikanten in Gent willen we een beeld krijgen over de huidige situatie (corona even buiten beschouwing gelaten) en kijken hoe vraag en aanbod zich tot elkaar verhouden. Waar repeteer je, hoe vaak, hoeveel betaal je, welke voorzieningen zijn er in je huidige ruimte? En ook: hoe ziet jouw ideale repetitieruimte eruit? Daar willen we met jouw hulp zicht op krijgen.

Ben je muzikant in Gent? Vul dan hier de enquête in.

Als dank geven we je graag een ticket naar keuze voor één van Democrazy’s livestreamconcerten op Sound of Ghent. Je maakt bovendien kans op gratis repetitietijd in één van de Gentse repetitieruimtes. Bedankt voor je hulp!

Deze bevraging is een initiatief van
Gent Kunstenoverleg
Democrazy

Met de steun van deze Gentse repetitieruimtes
Oort Studio
Wondeljam
Genuine Sound
Muziekcentrum Goedleven
’t Stil Lawijt