Veerkracht in organisaties – Train the trainer

Vind jij het belangrijk om bewust om te gaan met je eigen veerkracht?
Wil je ook je collega’s inspireren op dat gebied?
Wil jij je actief inzetten voor meer veerkracht in je organisatie?
Deze sessie biedt je extra achtergrondinformatie bij de ervaringssessie van 22 januari en helpt je om je ervaringen en ontdekkingen uit de dragen naar je collega’s en binnen de organisatie(s) waarvoor je werkt. Op die manier ben je niet alleen zelf bewuster van je veerkracht en hoe je die kan verzorgen, maar kan je ook je collega’s daarin ondersteunen. En zo bouwen jullie samen aan een veerkrachtige organisatie.
In deze sessie krijg je tools mee om bewustwording te creëren rond veerkracht, draagkracht, werkgeluk en grenzen stellen en respecteren bij je collega’s. Je krijgt tips om die thema’s bespreekbaar te maken in je organisatie (op individueel en/ of op teamniveau) en om ermee aan de slag te gaan.
De sessie wordt geleid door Nathalie Decoene die binnen Greentrack het bouwen aan veerkracht opvolgt.
Deze sessie is de derde van drie sessies over veerkracht binnen de kunst- en (socio-)culturele sector, georganiseerd door GKO/ Greentrack. Om deze te kunnen volgen, moet je ook sessie 2 Ervaringssessie veerkracht op 22 januari bijgewoond hebben.
Doelgroep: elke medewerker die vast of tijdelijk of freelance in dienst is bij (socio-)culturele of kunstenorganisaties
Kostprijs: €30 / Partners van het Gents Kunstenoverleg betalen €20 / Niet-gesubsidieerde organisaties €15.
Inschrijven via deze link https://forms.gle/yokXBshPD1ora43j9
én storting van het bedrag op BE29 8939 4410 0964 op naam van Gents Kunstenoverleg vzw, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent.