Veerkracht in organisaties – ervaringssessie in de natuur

Heb je nood aan meer persoonlijke veerkracht?
Wil je een beter zicht op je eigen draagkracht?
Wil je ontdekken waar je grenzen liggen?
Of je eigen werkgeluk verhogen?
En ben je bovendien medewerker (vast, tijdelijk of freelance) van een (socio-)culturele of kunstenorganisatie? Dan is deze ervaringssessie iets voor jou.

Aan de hand van oefeningen – in én met de natuur – zorgen we ervoor dat je ontspant, gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten, leer je meer over je energiegevers en -nemers. En ontdek je hoe het zit met je eigen veerkracht en draagkracht. 

Wij geloven in de helende kracht van natuur, buitenlucht en -licht, in combinatie met beweging. Vandaar dat we er bewust voor kiezen om deze sessie buiten te organiseren. Zorg voor aangepaste kledij en schoeisel.

*** De sessie wordt geleid door Nathalie Decoene die binnen Greentrack het bouwen aan veerkracht opvolgt.

*** Deze sessie is de tweede van drie sessies over veerkracht binnen de kunst- en (socio-)culturele sector, georganiseerd door GKO/ Greentrack. Je hoeft de eerste sessie op 16 oktober niet gevolgd te hebben om sessie 2 en 3 te kunnen bijwonen.

Wil je je ervaringen en ontdekkingen uit deze sessie uitdragen in je team? Dan is deelnemen aan de train-the-trainer sessie van 5 februari een interessante volgende stap.

Doelgroep: elke medewerker die vast of tijdelijk of freelance in dienst is bij (socio-)culturele of kunstenorganisaties

Kostprijs: €30 / Partners van het Gents Kunstenoverleg betalen €20 / Niet-gesubsidieerde organisaties €15. 

Inschrijven via deze FORM én storting van het bedrag op BE29 8939 4410 0964 op naam van Gents Kunstenoverleg vzw, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent.