4de ronde Landschapstekening: Sectorfoto’s + Agenda #Gent2030

Na de focus op grotere sectorbrede prioriteiten (diverser en breder, ruimte voor maken en delen, duurzaam in denken en doen), zoomen we deze maand in op de dynamiek binnen de subsectoren/disciplines.

Vierde ronde Landschapstekening Kunsten Gent: jouw input over sectorfoto’s & agenda 2030

 

Na de focus op grotere sectorbrede prioriteiten (diverser en breder, ruimte voor maken en delen, duurzaam in denken en doen), zoomen we deze maand in op de dynamiek binnen de subsectoren/disciplines. We introduceren daarvoor kladversies van onze sectorfoto’s: startpunten om kwaliteiten, zere plekken en hangende vragen bloot te leggen. Ook dingen die we in het traject van de landschapstekening opvingen onderweg, kunnen we zo samen aftoetsen en scherpzetten.

Bovendien nemen we deze foto’s als startpunt om ook vanuit de specifieke sectoren tien jaar verder te kijken – en zo een agenda richting 2030 te kunnen opstellen.

Hoe werkt het?

1. Je klikt hieronder door naar de sector van jouw keuze of je begint te scrollen en leest van boven naar onder om een zicht te krijgen op het geheel: https://sectorfoto.lerendnetwerk.be

2. Je beslist zelf of je voor 1 of meerdere sectoren wil meedenken, dat kan door de knop te volgen onderaan elke sectortekst. Je komt dan terecht in een formulier waar je feedback over de tekst kan achterlaten – en we jou ook bevragen over de agenda van deze sector richting 2030.

3. Wil je ook online meepraten over deze Agenda 2030? Kom af op donderdag 29 april van 14u-16u. Dit is de zoom-link: https://us02web.zoom.us/j/88940056042?pwd=dGFZdCtBcllIRzJkOHlYWSt4Z2xaQT09

4. Save the date: op maandag 17 mei van 13u30-15u30 staat een vervolgsessie gepland over 2030, maar dan specifiek met een blik op de kandidatuur van Gent als Europese Culturele Hoofdstad. Ideaconsult host deze meeting. Je kan u aanmelden via sioen@gentskunstenoverleg.be

Bedankt voor jullie input!

 

Meer info over de LANDSCHAPSTEKENING KUNSTEN GENT vind je via deze link https://gentskunstenoverleg.be/landschapstekening-kunsten-gent-tijd-voor-actie/ of via andere nieuwsitems op deze website!

#Landschapstekening Kunsten Gent