Landschapstekening Kunsten Gent: Tijd voor Actie!

De werkgroep Landschapstekening maakt in 2021 een stand van zaken op en zoekt samen met jou naar waar het heen moet, kan en mag de komende jaren. Van januari tot juni 2021 gaan we over tot actie in een open participatief traject. We hopen dat je tijd kan en wil maken om mee te praten en te denken.

De werkgroep Landschapstekening maakt in 2021 een stand van zaken op van de kunsten in Gent en zoekt  samen met jou naar waar het heen moet, kan en mag de komende jaren. Van januari tot juni 2021 gaan we over tot actie in een open participatief traject – waar we jou bij nodig hebben.

Dit zijn de data !

DIVERSER EN BREDER
i.s.m. werkgroep Diversiteit en Inclusie
– enquête dinsdag 19 januari
– online sessie op donderdag 28 januari (14u-16u)

RUIMTE VOOR MAKEN EN DELEN
i.s.m. werkgroep Ruimte
– enquête dinsdag 16 februari
– online sessie op donderdag 25 februari (14u-16u)

DUURZAAM IN DENKEN EN DOEN
i.s.m. Green Track
– enquête dinsdag 16 maart
– online sessie op donderdag 25 maart (14u-16u)

AGENDA 2030
– enquête dinsdag 20 april
– online sessie op donderdag 29 april (14u-16u)

 

Hoe kun je meewerken? Bekijk de infoclip hieronder en meld je daarna aan op deze link – waar je meteen een aantal eerste vragen voorgeschoteld krijgt.

STAP 1: Bekijk de infoclip

Wat is een landschapstekening, wat weten we al en hoe pakken we het vanaf januari aan?

 

 

STAP 2: Meld je aan en vertel ons wie je ben

In plaats van een online Zoomsessie te organiseren om dit toe te lichten, maakten de landschapstekenaars bovenstaande infoclip van 8 minuten. Ideaal om tijdens de kerstvakantie, wanneer het jou past, te bekijken en helemaal mee te zijn. Meld je daarna aan voor het traject. Je kiest zelf of je gewoon op de hoogte wil gehouden worden, één keer wil meedoen of je engageert voor de volledige rit.

Om aan te melden voor het traject schotelen we je meteen een eerste korte online poll voor. Deze heeft twee hoofdvragen:

– hoe gaat het met je (en uw praktijk, organisatie, sector) in deze turbulente tijden ?

– heb je zin om mee te denken over één, meer of alle onderwerpen die we de komende maanden willen uitspitten.

Op basis van je antwoorden op die tweede vraag word je verder uitgenodigd voor de onderwerpen waar je wil over meepraten. Het spreekt voor zich dat we je wel op de hoogte houden van alles als je dat wil. En aan het einde van deze digitale rit hopen we je live te ontmoeten om alle resultaten te delen en verder te bespreken voor we alles in een definitieve tekening gieten.

We hopen dat je tijd kan en wil maken om mee te praten en te denken. Wie vragen, opmerkingen, suggesties of andere feedback heeft: laat niet na ons te mailen: landschapstekening@gentskunstenoverleg.be

#Landschapstekening Kunsten Gent