“Over over morgen” verkozen tot een van dé 10 boeken van VRT Boekenmaand!

GREENTRACK / 'Over over morgen. Andere verhalen over de toekomst' is een collectie van korte toekomstverhalen van de Vlaamse en Nederlandse literaire auteurs Ish Ait Hamou, Simone Atangana Bekono, Rebekka de Wit, Arnon Grunberg, Auke Hulst, Jens Meijen, Jeroen Olyslaegers, Lize Spit, Fiep van Bodegom en Annelies Verbeke. Zij gingen op zoek naar tekenen van hoop in onze toekomst en schreven elk in een uitdagend, prikkelend verhaal neer wat ze zagen. 

Over over morgen. Andere verhalen over de toekomst’ is een collectie van korte toekomstverhalen van de Vlaamse en Nederlandse literaire auteurs Ish Ait HamouSimone Atangana BekonoRebekka de Wit, Arnon GrunbergAuke HulstJens MeijenJeroen OlyslaegersLize SpitFiep van Bodegom en Annelies Verbeke. Zij gingen op zoek naar tekenen van hoop in onze toekomst en schreven elk in een uitdagend, prikkelend verhaal neer wat ze zagen.

De publicatie is het resultaat van het project ‘2084 – De toekomst is hoopvol’, een initiatief van Greentrack Gent in samenwerking met Vlaams-Nederlands huis deBuren, Bibliotheek De Krook, de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal en Letteren, UGent, Pulse Transitienetwerk en Uitgeverij Vrijdag. Het project kreeg ook financiële steun van de Vlaamse Overheid.

Bekijk hier een kort interview met Prof Stef Craps op de Boekathon. Of beluister de podcast van deBuren ism Socius met een interview met Arnon Grunberg en Annelies Verbeke.

Over over morgen werd onlangs verkozen tot een van dé 10 boeken van VRT Boekenmaand!

https://www.langzullenwelezen.be/nieuws/de-top-10-van-vrt-boekenmaand-boeken?fbclid=IwAR3U8ABfE-AANT2VEkZ7dM_BDtLxjZxFQU4vSM9yS-1ZgMbVh623cEke22Q

 

Het boek is de koop in de boekhandel, maar je kan ook een exemplaar kopen ten voordele van Greentrack door te mailen naar eva@greentrack.be

Greentrack biedt ook een korting aan voor organisaties die meerdere boeken willen bestellen als relatiegeschenk. Meer info bij eva@greentrack.be.