OPEN CREATIVES Enquête : Hoe ervaar jij het platform?

Het Gents Kunstenoverleg heeft, samen met Stad Gent (Dienst Economie / Dienst Cultuur), Datascouts, Ministry of Makers & Greentrack Gent, op 31 januari 2022 het platform "Open Creatives Gent" gelanceerd. Na 3 maanden hebben al 553 actoren een profiel aangemaakt. In de toekomst willen we stap voor stap het platform verder ontwikkelen...

Het is tijd voor een tussentijdse stand van zaken: we zouden graag jouw mening willen horen. Hoe ervaar jij het platform en hoe kunnen wij het volgens jou veranderen of verbeteren?

VUL HIER DE ENQUÊTE IN => https://forms.gle/TUinJ8shgM2BMRFz9

Ik ben Loubna Boukaroua, laatstejaarsstudente Business & Languages aan Hogeschool Gent en stagiaire bij Gents Kunstenoverleg. Je kent me waarschijnlijk ook als ‘de die dat mails blijft sturen’. 😉 Voor het afronden van mijn studie voer ik een onderzoek uit over “Open Creatives Gent”.

Omdat het platform nog in zijn kinderschoenen staat, willen we graag weten wat jij van de beschikbare functionaliteiten vindt. Naarmate het platform vordert en er meer interactie is, zal er later dit jaar nog eens getoetst worden naar jouw mening. Naast deze enquête zal ik ook enkele ‘ervaren platformgebruikers’ spreken en via persoonlijke interviews de enquêteresultaten aftoetsen.

In naam van Gents Kunstenoverleg vragen we aan elke creatieveling om de enquête in te vullen. Alle data wordt uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt. De enquête zal slechts 5 mintuten van jouw tijd in beslag nemen. Door deze enquête in te vullen, kunnen jullie mij ook helpen om een schitterende 😉 bachelorproef te schrijven.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn kan je me bereiken via support@gentskunstenoverleg.be

Alvast een dikke merci!
Loubna