Eind januari verlaat Frederik Sioen het Gents Kunstenoverleg

Samen met het bestuur, het Petit Comité (AV) en collega's Amani El Haddad, Nathalie en Eva van Greentrack en Maarten Soete wordt er momenteel werk gemaakt van de opvolging en de overgang.

Coördinator Frederik Sioen gaat in de politiek (Vooruit Gent). Tot eind januari blijft hij aan de slag bij Gents Kunstenoverleg om samen met collega Amani El Haddad, het bestuur en het Petit Comité werk te maken van de opvolging en de overgang.

Het GKO bekijkt welk profiel of profielen de organisatie nodig heeft voor de verdere uitbouw van de werking, passend bij een helder plan voor 2024 en de komende jaren. Meer info volgt ten gepaste tijde.

Extra: voor de opvolging van de werkzaamheden van GKO binnen het Team #Gent2030 werd Amani El Haddad als officiële trekker aangeduid om de taken van Frederik Sioen over te nemen. Amani was één van de ’30 van 2030′ en is zowel inhoudelijk en praktisch op de hoogte. Samen met procesbegeleider Tijs Vastesaeger en het Artistiek Team blijven ze de werkgroep ‘Artistiek / Cultureel’ coördineren.

*foto van een dansende Frederik Sioen tijdens een ZOOM-meeting met 155 aanwezigen… (corona-tijden, 2021)