Doe mee aan LOKALE HELDEN met vi.be

VI.BE daagt iédereen met goesting en een hart voor de Gentse muziekscene uit om deel te nemen aan de 5de editie van Lokale Helden op zaterdag 30 april ’22.

Het is lang stil geweest in repetitiekoten en concertzalen. Daar wil VI.BE, het aanspreekpunt voor artiest en de muzieksector, voorgoed komaf mee maken met een nieuwe editie van Lokale Helden. Op zaterdag 30 april 2022 willen ze er – al voor de vijfde keer! – één gigantisch muziekfeest in Vlaanderen en Brussel van maken. Daarom roepen we iedereen met goesting en een hart voor de lokale scene op om deel te nemen. Ga op zoek naar straf lokaal muzikaal talent en zet ze op dat welverdiende een podium.

Lichten gaan terug aan, instrumenten worden terug gestemd, kelen geschraapt, deuren geopend: de muziekscene ontwaakt! Hoog tijd ook voor een comeback van Lokale Helden. Deze 5de editie belooft nu al legendarisch te worden, en daar kan jij mee voor zorgen. Ga aan de slag met jouw muzikale helden en support your local scene, meer dan ooit. Want Gent barst van het muzikaal talent. Maak er samen met ons de grootste, luidste, meest dansbare, vettigste editie ooit van.

Organisator in hart en nieren? Beginnend muzikant? Ervaren rot? Bakker met een peperkoeken hart voor muziek? Ga aan de slag, want iedereen die van muziek en z’n lokale scene houdt kan Lokale Helden organiseren. En bovenal: doe het samen! Verenig je lokale scene en ga voor fijne samenwerkingen tussen organisaties en verschillende podia. Zoek je inspiratie? Laat het weten via lokalehelden.be.