De Armste Week #2 La Grande Bouffe

Lees hier hoe je als cultuurorganisatie of als horeca-zaak kan meedoen aan "La Grande Bouffe", een massale take-out tijdens de Armste Week tvv Gents Solidariteitsfonds. De (cultuur)koks als helden van onze stad!

De Armste Week ‘La Grande Bouffe’ is een initiatief van het Gents Kunstenoverleg, Burgerplicht Gent, Meubelfabriek en CIRQ vzw ten voordele van het Gents Solidariteitsfonds.

Samen met verschillende culturele en horeca-partners in Gent organiseren we van 13 t.e.m. 17 december 2021 een massale take-out. Dit betekent dat er verschillende afhaalpunten zullen zijn waar Gentenaren een maaltijd kunnen bestellen (20 euro per maaltijd).

Op de website van de Armste Week krijgt men vanaf 29 november een kaart te zien met de uren om een afhaalpunt te kiezen. Het geld gaat via het bestelformulier integraal naar het rekeningnummer en de projecten van het Gents Solidariteitsfonds.

De maaltijden worden op voorhand besteld en betaald via onze website. Als  organisatie kan je meedoen als kook- en/of afhaalpunt.

LA GRANDE BOUFFE => Registreer je HIER als (culturele) organisatie of horeca-zaak om mee te werken aan de massale ‘take-out’ als inzamelactie tvv Gents Solidariteitsfonds. 

 

Doen al mee… NTGent, Voo?uit, MSK, SMAK, Kopergietery, Compagnie Cecilia, Circuscentrum, MiraMiro, Victoria Deluxe, Vrede vzw, De Expeditie, CC Meulestede, De Centrale, ENTR, Bocca Gent, Bistro Illyrian & Collectief Verhalen …

 

Join us now! Dank om Gent zo Solidair te maken!!

de partners van Gents Kunstenoverleg, Burgerplicht Gent, Meubelfabriek, CIRQ & Gents Solidariteitsfonds