Webinar Zalenoverleg: Minimale Dienstverlening – UITNODIGING – voor culturele organisaties in Gent

Webinar Zalenoverleg: Minimale Dienstverlening
UITNODIGING – voor culturele organisaties in Gent

Topic: Webinar GKO: Minimale Dienstverlening Zalenoverleg Gent
Time: Nov 25, 2020 08:00 PM Brussels

Join Zoom Meeting – zonder paswoord
https://us02web.zoom.us/j/5087063290

=> graag een seintje op info@gentskunstenoverleg.be als je graag aanwezig bent.

 

Onderzoek Zalenoverleg: Minimale Dienstverlening in tijden van corona 

Een aantal Gentse cultuurhuizen (Bijloke, Vooruit, NTGent, De Centrale en Handelsbeurs) die over een grote zaal beschikken, plannen in voorjaar 2021 een minimale dienstverlening voor Gentenaars (en anderen) die nood hebben aan schoonheid, plezier en troost in tijden van afstand. De huizen bieden een breed, laagdrempelig en kwaliteitsvol programma aan. Dit bestaat uit voorstellingen, concerten, debatten, comedy en literaire events die ze zelf programmeren én uit het aanbod van Gentse productiehuizen of gezelschappen.

Tijdens deze ‘webinar’ willen we onderzoeken of er bij organisaties die niet over een zaal beschikken, of over een zaal met beperkte capaciteit, nood is om in een grotere zaal te spelen. Zo krijgt men misschien toch de kans om een publieksmoment aan te bieden, en zorgen we voor een ‘minimale culturele dienstverlening aan de Gentenaar’.

Het Gentse Kunstenoverleg plant daarom op 25 november om 20u een afstemmingsmoment tussen de 5 huizen en gezelschappen/organisaties die interesse hebben om één van de podia te bespelen, en samen met ons te bekijken of dat mogelijk is.