Schrijfmarathon PROJECTEN & BEURZEN Kunstendecreet

Schrijfmarathon PROJECTEN & BEURZEN Kunstendecreet : schrijfsessies met personal coaches –  ism Timelab & Kunsthal

We nodigen kunstenaars en kleine artistieke organisaties die voor het eerst een aanvraag willen indienen bij het Kunstendecreet (beurs of projectsubsidie, deadline 15 september) uit voor een tweedaagse schrijfmarathon op 30 en 31 augustus en een voorbereidende info- en vragensessie op 19 augustus.

Tweedaagse schrijfmarathon – Timelab – Schrijf je HIER in

Op 30 en 31 augustus vindt de tweedaagse schrijfmarathon plaats. Een batterij coaches staat klaar voor persoonlijk advies, feedback en ondersteuning. Het doel? Een sterk veld met veel goede dossiers op de tafel op 15 september. Leg jouw eerste schrijfels voor aan zowel onze zakelijke als inhoudelijke dossierdokters. Van hulp bij het opstellen van een begroting, het bepalen van een doelgroep, communicatiestrategie en organisatiestructuur, vragen over verloning, intentieverklaringen en partners tot inhoudelijke feedback en wegwijs worden in het kunstendecreet, de landschapsschets en fair practice. Dompel je onder samen met jouw peers en wie weet belanden jullie wel samen in bad?

We voorzien top internet, schrijftafels, hoekjes, schermen .. en natuurlijk hapjes, drankjes en de nodige stretching!

De coaches zijn: Evelien Pieters, Danielle Van Zuijlen, Laure-Anne Vermaercke, Herwig Onghena, Carl Gydé, Wouter Hillaert

Weet je niet bij wie je terecht moet voor jouw vraag? Wij helpen je de juiste match te vinden.

Praktisch:

De coaches zijn telkens beschikbaar in tijdslot van 9u ’s ochtends tot 17u ’s avonds. Je kan gebruik maken van alle hoekjes van het gebouw om je te nestelen en schrijven. Internet is er top! Kan je geen 2 dagen? Geen probleem, spring gerust binnen of stuur ons je vraag per mail op team@timelab.org.

Zijn dit soort vragen dagelijks kost voor jou of heb je ervaring in een of meerdere van deze domeinen en wil je graag nieuwe indieners op weg helpen? Stuur ons dan ook gerust een mailtje en misschien kan jij een van onze coaches worden.

Tot dan!

Dit is een initiatief van Timelab, Kunsthal Gent en Gents Kunstenoverleg en kadert in een reeks ondersteunende activiteiten in het kader van de komende indieningsrondes.

Meer info op https://gentskunstenoverleg.be/van-landschapstekening-over-kunstendecreet-tot-uw-subsidiedossier/