Schrijf je nu in: Feest van de Gent­se muzieksce­ne!

De allereerste editie van het Feest van de Gentse Muziekscene in een notendop? Live muziek! Speeddating! Debat! Netwerken! En heel wat meer! Zoals … Toasten op een muzikaal 2023!

Op 30 januari 2023 (start om 19u) organiseren Cultuur Gent en het Gents Kunstenoverleg de eerste editie van het Feest van de Gentse Muziekscene. 

Het wordt een niet te missen avond in Ha’ Concerts voor Gentse muzikanten (professioneel of niet-professioneel), organisatoren, muziekcafés, managementbureaus, repetitieruimteverhuurders, (hoge)scholen, beleidsmakers, … Kortom: voor iedereen die actief is in de Gentse muziekscene. Zowel aanstormend talent en gevestigde waarden zijn meer dan welkom! 

INSCHRIJVEN DOE JE HIER !

In de foyer zorgen DJ’s Jens De Waele, DJ 4T4 en presentator Stefaan De Winter voor de juiste sfeer en kan er gejamd worden met de Missy Sippy All Stars. (breng jouw instrument!) 

In de concertzaal worden verschillende thematafels voorzien waar muzikanten terecht kunnen voor advies, tips en meer bij Gentse muziekcafés, verhuurders van repetitieruimtes, muziekorganisatoren, stadsfestivals, (hoger) muziekonderwijs, managementbureaus en bookingagencies, opnamestudio’s, DKO en kunstbeoefening in de vrije tijd, actoren uit de nightlife en meer…

Het wordt meteen ook de ideale start van de Week van de Belgische muziek (een organisatie van VI.BE) die van 30 januari tot en met 5 februari 2023 loopt.

… SPREAD THE WORD & KOM MEE FEESTEN !! 

Groet,

Cultuur Gent & Gents Kunstenoverleg

<foto door Björn Comhaire>