Kunst & Cultuur kansen- en netwerkdag Gent – Zeeland

Waarom deze kansen- en netwerkdag?

Als het gaat over samenwerking, dan kent de kunst- en cultuursector van Vlaanderen, en specifiek Gent, een rijke en lange geschiedenis met Zeeland. Reserveer daarom deze datum in uw agenda!

Want op deze dag komen de kunst- en cultuurorganisaties en kunstenaars uit de omgeving van Gent en Zeeland samen voor creatieve ontmoetingen, en nieuwe verbindingen. Door informatie uit te wisselen over elkaars kunstenveld en meer te vertellen over bestaande samenwerkingen tussen Zeeuwse en Gentse collega’s. Deze dag biedt ook kansen en mogelijkheden om met elkaar te verkennen of er behoefte is aan nieuwe samenwerkingsvormen en welke ideeën er leven voor het opstarten van gezamenlijke projecten.

Datum en locatie:

 • Vrijdag 3 maart 2023
 • Stadhuis in Terneuzen
 • Inloop vanaf 10.00 uur
 • Programma van 10.30 tot 16.00 uur

  De kunst & cultuur kansen- en netwerkdag wordt mogelijk gemaakt door gemeente Terneuzen en ondersteund door Stad Gent. De officiële uitnodiging en het programma volgen nog. Wij verheugen ons enorm op deze dag. U ook? Meld u zich dan aan via info@culturalboardzeeland.nl en dan zien we u graag op 3 maart in Terneuzen!

  Met hartelijke groet,
  namens de gemeente Terneuzen en de Cultural Board Zeeland

  de heer H.J.A. van Merrienboer (burgemeester)
  de heer G.H.O. van Maanen (voorzitter Cultural Board)

page1image27541712