GKO CAFE: Letteren

Op 29 mei vindt ons tweede GKO café plaats en die staat helemaal in het teken van de letteren en woord!

Gent profileert zichzelf terecht als letterenstad: er zijn tal van organisaties die werken rond geschreven en gesproken woord; We hebben een bibliotheek die internationaal wordt geroemd en geprezen. Ook op vlak van podiumkunsten spelen we een vooraanstaande rol.
De werkgroep letteren vindt het belangrijk om al deze krachten te bundelen en zo het Gentse netwerk te versterken. Zij stelden een actieplan op dat zal dienen ter inspiratie van de volgende beleidsperiode en die ze graag met jullie delen. Daarnaast willen we iedereen leren kennen die in brede zin met woord bezig zijn en zo zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Timing:
– deuren open om 19u30
– 20u: verwelkoming en bespreken actieplan
– 20u20: speeddate
– 21u: Performance (tbc) en netwerk
– 22u: einde
Dit GKO café vindt plaats in de zaal en foyer van Campo Victoria (Fratersplein 7). Voor vragen rond toegankelijkheid kan je terecht op info@gentskunstenoverleg.be of https://www.campo.nu/nl/page/46/toegankelijkheid
Een GKO café is een maandelijks laagdrempelig netwerkmoment waarbij telkens een ander thema, vanuit de brede sector, centraal staat. Op zo’n avond delen we informatie, verzamelen we input, luisteren we naar jullie noden en laten we ons door elkaar inspireren.