#Gent2030 Open Forum: denk met ons mee!

Gent Europese Culturele Hoofdstad in 2030? Deel je ideeën op het eerste Open Forum!

Gent wil Europese Culturele Hoofdstad worden in 2030 en daarvoor hebben we jouw ideeën nodig! Kom naar het eerste Open Forum en praat mee. Wat moet volgens jou het verhaal worden achter #Gent2030? Waarin kunnen we als kandidaat-Europese Culturele Hoofdstad hét verschil maken met andere steden? Kom het ons vertellen op 9 maart!

 

4 verschillende locaties, telkens van 19 u tot 21 u.

Tijdens dit Open Forum sprokkelen we jouw input en ideeën. Jouw mening dient als inspiratie voor onze 30 toekomstdenkers die Gent op weg helpen naar de titel van Europese Culturele Hoofdstad. Het forum gaat tegelijk door op vier verschillende locaties in en rond de stad.

 

Santo / Peter Benoitlaan 78-80, 9050 Gentbrugge

De Meubelfabriek / Meibloemstraat 18, 9000 Gent

Cultureel Centrum Meulestede / Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Gent

Zaal Goedleven / Goedlevenstraat 179, 9040 Oostakker

 

Schrijf je in voor een van de locaties, we zijn heel benieuwd naar je input. Tijdens de sessie heb je recht op 2 gratis drankjes. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Schrijf je hier in => https://stad.gent/nl/cultuur-sport-vrije-tijd/gent-europese-culturele-hoofdstad-2030-eerste-open-forum

 

 

Save the date: tweede Open Forum

Op dinsdag 31 mei volgt in de Campus Blandijn van Universiteit Gent (auditorium Jeanne Wiemer) het tweede Open Forum. Dan wordt het werk van de 30 toekomstdenkers voorgesteld en is ook hier je mening welkom! Op het forum zul je je feedback kunnen geven om zo mee vorm te geven aan het finale concept van de Gentse kandidatuur!